• Op de foto van links naar rechts:Benthe Brekelmans, Fleur v.d. Vorst, Milla Loosschilder, Lotte v. Lier, Lise Sprokholt, Fien Hendriks, Suus v. Roon, Imke Schalken, Isa Megens en de trainers Ronald Brekelmans en Merel v. Deursen.

    Nistelrode: Op zaterdag 19 oktober is Corridor D2 kampioen geworden. De laatste wedstrijd van de competitie werd met overmacht gewonnen van hekkensluiter Princes Irene D1 met 3-12.
    Het werd het kampioenschap van de mentale weerbaarheid. Corridor D2 had al twee keer op het laatste moment naast de titel gegrepen, maar nu lukte het wel. Vorige week werd de basis gelegd tegen concurrent Korloo D1. De meiden kwamen met 0-3 achter. Niemand gaf nog een stuiver voor de groen-witten. Maar waar nog niet zo lang geleden de kopjes gingen hangen bij een dergelijke tegenslag, werd nu de rug gerecht en de mouwen opgestroopt. Op indrukwekkende wijze werd er met 4-3 gewonnen.
    Ook tegen de nummer drie van de competitie, Be Quick D1, bogen ze knap een op het oog kansloze achterstand om in een overwinning (3-2). Voor de overige tegenstanders was Corridor D2 simpelweg een maatje te groot. Al bij al een geweldige prestatie in een lastige competitie, waarin alle wedstrijden werden gewonnen.
    Ronald en Merel hebben het bolwerk D2 nog meer bij geslepen. Het team heeft enorm veel potentie. Veel scorend vermogen en veel positiewisselingen. Zelfs de tegenstanders zijn onder de indruk en hebben lof voor de aantrekkelijke speelwijze. Maar het plafond is nog niet bereikt er zit nog rek genoeg in deze groep.
    Volgende maand gaan ze in de zaalcompetitie spelen.Hierin behoort het sterke Corridor D2 weer tot de topfavorieten.