• Beste leden en ouders van jeugdleden van de Corridor
   
  Gisteren heeft het KNKV vergaderd en de gevolgen van de coronacrisis zijn binnen de Corridor besproken. De impact van deze crisis is voor de Corridor zeker nog niet duidelijk. Pas de komende maanden zal inzichtelijk worden wat de effecten voor de sport en dus ook voor onze vereniging zijn.
   
  Inmiddels is duidelijk dat we dit seizoen niet meer gaan korfballen. Het KNKV heeft de competitie stopgezet en de tweede helft van de veldcompetitie eruit gehaald. Ook de trainingen zijn in ieder geval tot juni afgelast. Dat is vervelend maar wel duidelijk. Voor ons betekent het dat we de focus kunnen verleggen naar seizoen 2020-2021, er vanuit gaande dat we in augustus weer met z’n allen het kunstgrasveld op kunnen. Het bestuur gaat in overleg (op afstand) met TC om dit proces op gang te brengen. Later zullen we jullie hierover informeren.
   
  Enquêtes
  Er zijn in maart enquêtes verstuurd. We hebben nog maar enkele formulieren retour ontvangen. Om met jullie wensen rekening te kunnen houden is het noodzakelijk dat deze per direct ingeleverd worden. . Zorg dat je enquête die voor jou van toepassing is invult en inlevert bij de persoon die op het formulier staat vermeld.
   
  Hoe houden we contact? Hoe houden we de vereniging levend?
  Dat lijkt ons een mooie uitdaging voor al onze leden. We dagen een ieder uit om creatief te zijn. Hoe houden we de Corridor onder de aandacht van elkaar. Maak filmpjes, verhaaltjes, tekeningen, foto’s. Stuur ze naar webmastercorridor1968@gmail.com We plaatsen de leukste inzending op onze (vernieuwde) website.
   
  Tot slot
  Hopelijk mogen we elkaar in juni weer actief ontmoeten.
  Schroom niet om ons te mailen, mochten er vragen zijn. Voor dit moment: blijf gezond en let een beetje op elkaar, al is het op afstand.
   
  Bestuur en TC KV de Corridor