• Vriendinnentraining Kombifit

  Woensdag 28 september a.s. wordt er een vriendinnentraining georganiseerd voor de deelnemers aan KombiFit. Aanvang 19.30 uur.

  KombiFit is een aanbod van verschillende sporten binnen de korfbalvereniging. KombiFit is primair bedoeld voor leden vanaf 45 jaar, die niet aan de reguliere korfbalcompetitie willen deelnemen, maar die wel met andere mensen willen blijven sporten of bewegen binnen de vereniging. Het sportaanbod van KombiFit is laagdrempelig en afgestemd op de fysieke mogelijkheden en behoeften van de deelnemers.

  Het KombiFitprogramma omvat een sport- en beweegaanbod. Deze activiteit is altijd buiten op natuurgras en bij beschikbaarheid op het kunstgrasveld, ook in de winter. Een training duurt een uur, en wel op woensdagavond van 19.30 uur tot 20.30 uur. Er kan bijvoorbeeld een keuze gemaakt worden uit de volgende activiteiten: 4Korfbal, walking korfbal, beachkorfbal,  walking-football, koersbal/ bowls, disc golf, speedminton, sportief wandelen, fithockey, mede afhankelijk van de belangstelling van de deelnemers.

   

  KombiFit begint met een warming-up, wordt vervolgd met een centrale sportactiviteit en eindigt altijd met een cooling-down. Na afloop van de training is er tijd om in de informele sfeer van het clubhuis gezellig na te praten.

  De groep is op woensdag 7 september al van start gegaan aan de Van Gentlaan 2A in Breugel, onder de enthousiaste leiding van Faaike Jansen.

  Mocht je ook interesse hebben voor deze nieuwe sportactiviteit, dan kun je je aanmelden bij Nelly Scheepens. Je kunt haar bereiken onder telefoonnummer 0499-476668